ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H CAMERA A.E., πρωτοπόρος εταιρεία στα διαφημιστικά δώρα και τη μεταξοτυπία, δημιουργήθηκε το 1983 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και πέρα από την βοήθεια του προσωπικού μας, έχουμε την βοήθεια και των τριών τετράποδων φίλων μας. Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στην Δυρραχείου 6, στην Χαριλάου, πίσω από τα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ.

Από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιούμε τη γνώση αλλά και την εμπειρία μας με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας στον τομέα του διαφημιστικού δώρου, με σεβασμό στις προδιαγραφές σας και στους χρόνους παράδοσης.

Τα προϊόντα και η ποιότητα

Τα προϊόντα μας είτε κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, είτε εισάγονται από το εξωτερικό και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από καπέλα, μπλούζες, φόρμες εργασίας, αθλητικά είδη, τσάντες, ομπρέλες, τέντες, πετσέτες και άλλα. Φυσικά έχουμε την δυνατότητα παράδοσης ενός τελικού προϊόντος, χάρη στις κάθετες μονάδες μεταξοτυπίας και κεντήματος που διαθέτουμε.

Από το 2005 είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Fruit of the Loom, διαθέτοντας ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων της σε παρακαταθήκη καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, και προσφέροντας τα σε τιμές χονδρικής και λιανικής σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μέσα στα επόμενα χρόνια ξεκινήσαμε επίσης συνεργασία και με άλλες μάρκες, όπως την Russell, θυγατρική της Fruit of the Loom, την Roly, την PANOPLY και πολλές ακόμα που θα βρείτε στις σελίδες του tshirting.gr.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διατηρούμε, από το 2011, κατάστημα λιανικής στην Δ.Γούναρη 37, στη πλατεία Ναυαρίνου, όπου μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των ρούχων της Fruit of the Loom, Russell και κάποιων άλλων brands.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, δημιουργήθηκε για λόγους ευκολίας αλλά και σύμφωνα με τα προστάγματα και τις ανάγκες της σημερινής εποχής. Το tshirting.gr λειτουργεί από την CAMERA A.E. και μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με παραγγελίες χονδρικής, καθώς και πληροφορίες σχετικά με εκτύπωση σχεδίων σας πάνω στα ρούχα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.