τροποι αποστολης

ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα ατύπωτα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Η ομάδα του tshirting.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι συνεπής στους χρόνους παράδοσης!

Το tshirting.gr δεσμεύεται ότι όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 12:00 καθημερινά και έχουν ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα ή Paypal, θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα με ΕΛΤΑ Courier. Δεν ισχύει το ίδιο για παραγγελίες τυπωμένων ρούχων, μιας και χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα και 2-3 εργάσιμες ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα & την Πελοπόννησο.

Προσοχή: Στις δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές ορίζονται από τις Couriers), ενδέχεται ο εκτιμώμενος χρόνος να αυξηθεί κατά 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για να αποφύγουμε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, τα δέματα δυσπρόσιτων περιοχών παραδίδονται στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα και επικοινωνούν μαζί σας για την παραλαβή του δέματος.

Θα σας αποσταλεί σχετικό email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας, με την αποστολή της από εμάς.Παρακαλώ έχετε στο νου σας να ελέγχετε και τον φάκελο των Ανεπιθύμητων.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας από τις 21:00 της ίδιας ημέρας στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΛΤΑ Courier

Έξοδα αποστολής:

  • αξία παραγγελίας < 50,00 €: 3,00 €  (+3,00 € κόστος αντικαταβολής)
  • αξία παραγγελίας > 50,00 €: ΔΩΡΕΑΝ (+ 3,00 € κόστος αντικαταβολής) 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από ένα από τα δύο καταστήματα μας χωρίς φυσικά καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής:

  • Δυρραχείου 6, Χαριλάου (πίσω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ)
  • Δημητρίου Γούναρη 37 (Ναυαρίνου)

Η επιλογή του καταστήματος γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή της παραγγελίας σας είτε με email, είτε με γραπτό μήνυμα SMS στον αριθμό του κινητού που θα δηλώσετε, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.