Μπορείτε να παραγγείλετε είτε:

 • Μέσω του συγκεκριμένου e-shop μας.
  Γεμίστε το καλάθι σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
  Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σχετικό email επιβεβαίωσης με το τελικό ποσό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής.
 • Μέσω facebook, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα από την σελίδα μας.
  Γράψτε τον κωδικό, το μέγεθος και το χρώμα που σας ενδιαφέρει.
  Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας και την διεύθυνση παραλαβής.
  Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  Το email σας (για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή του δέματος και να σας δώσουμε τον αριθμό αποστολής).
  Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σχετικό email με το τελικό ποσό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής.
 • Στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση μας ([email protected])
  Γράψτε τον κωδικό, το μέγεθος και το χρώμα που σας ενδιαφέρει.
  Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας και την διεύθυνση παραλαβής.
  Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σχετικό email με το τελικό ποσό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αποστολής.
 • Επικοινωνώντας τηλεφωνικώς μαζί μας στα κεντρικά γραφεία μας, στα τηλέφωνα 2310.934534 και 2310.901204 στις παρακάτω ώρες:

  Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.

Μα φυσικά! Ώντας επίσημοι αντιπρόσωποι της Fruit of the Loom έχουμε στις αποθήκες μας ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων της σε παρακαταθήκη καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Αν ενδιαφέρεστε για παραγγελίες χονδρικής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στα κεντρικά γραφεία μας.

Ναι αλλά μόνο στα προϋπάρχοντα σχέδια. Σε περίπτωση καινούριων σχεδίων αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις μόνο σε παραγγελίες χονδρικής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ποσότητες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και η χρέωση μεταφορικών για παραγγελίες λιανικής είναι 2,50€. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής χρεώνεται με επιπλέον 1,50€.

Έξοδα αποστολής:

 • αξία παραγγελίας < 20,00 €: 2,50 €  (+1,50 € κόστος αντικαταβολής)
 • αξία παραγγελίας > 30,00 €: ΔΩΡΕΑΝ (+1,50 € κόστος αντικαταβολής)
 • αξία παραγγελίας > 50,00 €: ΔΩΡΕΑΝ (+ δωρεάν κόστος αντικαταβολής) 

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
Προσοχή: Στις δυσπρόσιτες περιοχές (όπως ορίζονται από τις Couriers), ενδέχεται ο εκτιμώμενος χρόνος να αυξηθεί κατά 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

 • Μέσω κάρτας
 • Μέσω αντικαταβολής
 • Μέσω Paypal
 • Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
 • Με πληρωμή μετρητών ή κάρτας κατά την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, επικοινωνήστε εντός 14 ημερών μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310.934534 ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο [email protected] ή στο Facebook και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχουμε δύο καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.

 • Το κατάστημα λιανικής βρίσκεται στην οδό Δημ. Γούναρη 37, πλατεία Ναυαρίνου και οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 με 21:00 και Σάββατο 10:00 με 16:00.
 • Το κατάστημα χονδρικής, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα και σε τιμές λιανικής, βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου 6, περιοχή Χαριλάου, πίσω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ. Οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 09:30 – 16:00.

Στα καταστήματα μας υπάρχουν τα προϊόντα που δείχνουν άμεση διαθεσιμότητα στις σελίδες μας. Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία online ή τηλεφωνικά και να την παραλάβετε απο τα καταστήματά μας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ενημερωθείτε σχετικά με την παραλαβή. Αν παρόλ’ αυτά θελετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την επίσκεψή σας στα τηλέφωνα Ναυαρίνου: 2310.225885 ή Χαριλάου: 2310.901204.