τροποι πληρωμησ

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους πληρωμής.

Όλοι από αυτούς είναι ασφαλείς.

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR37 0260 2520 0001 0020 0462 710
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Τζιορίδης Αδάμ Ανώνυμη Βιοτεχνική Εταιρεία

Παρακαλώ λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

• Το ονοματεπώνυμο σας και/ή ο αριθμός # της παραγγελίας πρέπει να είναι εμφανείς ώστε να διασταυρωθεί  η πληρωμή σας.
• Η μεταφορά μεταξύ λογαριασμών που ανήκουν στην ίδια τράπεζα δεν επιβαρύνονται με τραπεζικά έξοδα. 
• H μεταφορά μεταξύ λογαριασμών που ανήκουν σε διαφορετικές τράπεζες επιβαρύνονται με τραπεζικά έξοδα και από τις δυο τράπεζες. Σε αυτή την περίπτωση να έχετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να πληρώσετε το σύνολο των τραπεζικών εξόδων.
• Σε κάθε περίπτωση το tshirting.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει με την μορφή αντικαταβολής οποιοδήποτε ποσό επιβαρυνθεί από τη συναλλαγή αυτή.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης με email στο [email protected], για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας
Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής στις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας να αντιστοιχούν πλήρως στα στοιχεία που θα μας δώσετε. Θα πρέπει η διεύθυνση χρέωσης να είναι ίδια με τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη κάρτα σας. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, δεν κρατάμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας και έχουμε επιλέξει ως συνεργάτη μας ώστε να γίνει με ασφάλεια η συναλλαγή την Eurobank. Εάν διαλέξετε πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank Ecommerce ώστε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Αντικαταβολή
Πληρωμή με την παράδοση. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα και χρεώνεται επιπλέον 3,00 €.

4. PAYPAL
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο tshirting.gr μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται από το κατάστημα μας. Μπορείτε να μεταφέρετε και χρήματα από τον λογαριασμό σας (εάν διατηρείτε στην Paypal). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.