ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

H CAMERA A.E., πρωτοπόρος εταιρεία στα διαφημιστικά δώρα και τη μεταξοτυπία, δημιουργήθηκε το 1983 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιούμε τη γνώση αλλά και την εμπειρία μας με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών σας στον τομέα του διαφημιστικού δώρου, με σεβασμό στις προδιαγραφές σας και στους χρόνους παράδοσης.

Τα προϊόντα μας είτε κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, είτε εισάγονται από το εξωτερικό και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από καπέλα, μπλούζες, φόρμες εργασίας, αθλητικά είδη, τσάντες, ομπρέλες, τέντες, πετσέτες και άλλα.

Από το 2005 είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Fruit of the Loom, διαθέτοντας ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων της σε παρακαταθήκη καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, και προσφέροντας τα σε τιμές χονδρικής. Πέρα των διαθέσιμων προϊόντων υπάρχει πάντα η δυνατότητα παραγγελίας συγκεκριμένου κωδικού για την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Επίσης συνεργαζόμαστε και με άλλες μάρκες, όπως την Russell, θυγατρική της Fruit of the Loom, την Roly, την PANOPLY και πολλές ακόμα.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης καθώς και τον ανάλογο υλικό-τεχνικό εξοπλισμό μπορούμε να αναλάβουμε με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ οποιαδήποτε μεγάλη – μαζική παραγγελία εκτύπωσης. Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις για σχολεία, καφετέριες, διαφημιστικά t-shirt για επιχειρήσεις ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλετε.

Εγγύηση αποτελεί τόσο η εμπειρία μας που μετράει πάνω από 20 ΧΡΟΝΙΑ όσο και οι πελάτες μας, ενδεικτικό δείγμα των οποίων μπορείτε να δείτε στα κεντρικά μας γραφεία.

Βάση εμπειρίας, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις και μια τελική προσφορά για ένα ποιοτικό αλλά και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε όλα τα προϊόντα μας. Η ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης εξαρτάται κυρίως από το σχέδιο εκτύπωσης.

Επιπλέον, χάρη στην κάθετη μονάδα κεντήματος που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε το λογότυπο σας σε κέντημα, κεντώντας το απευθείας πάνω στο καπέλο, το μπλουζάκι, τη τσάντα ή όποιο άλλο προϊόν από ύφασμα επιθυμείτε.

Για πληροφορίες και προσφορά παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ. Φυσικά μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας επισκεφτείτε στα κεντρικά μας γραφεία και να δείτε τα προϊόντα μας καθώς και δείγματα της δουλειάς μας.